joi, 15 octombrie 2015

Carol I - personalitatea culturala a românilor

Activitate dedicată marelui om politic și cultural Carol I, respectiv, celor 101 ani de la moartea lui Carol I
Prof. coordonatori: Cristian Stefan, Luiza Lemnaru
Propunatori: Despa Gabriel și Manea Victor XII B

2 comentarii:

  1. AS RECOMANDA CA FIECARE SA DECIDA PENTRU ACTIVITATEA PE CARE O COORDONEAZA SI DESFASOARA, CE SA PUBLICE SI UNDE SA PUBLICE. EU AS PREFERA SA SCRIU SINGURA DESPRE ACTIVITATILE IN CARE MA IMPLIC, AS VREA SA PUBLIC PE PAGINA LICEULUI ASA CUM O FAC DE CEVA ANI DE ZILE. IDEEA CU BLOGUL CRED CA ESTE STRICT PERSONALA . INTR-ADEVAR CONTEAZA LA DOSARUL PERSONAL DAR CRED CA CINSTIT ESTE SA FOLOSIM MUNCA PERSONALA LA BLOGUL PERSONAL. MI SE PAR E UN NON SENS CA PE PAGINA SITE-ULUI UNDE SCRIE MARE SI RASPICAT "ACTIVITATI EXTRASCOLARE" SA APARA SI UN BLOG CU ACELASI NUME . POATE CA NU INTELEG EU BINE SENSUL DAR CRED CA TREBUIE SA VAD SI PARTEA BUNA A PROBLEMEI: O SA CREEZ SI EU UN BLOG CARE SA FIE PUNCTAT LA DOSARUL MEU PERSONAL. O SA FIE LEGAT DE PROIECTUL PE CARE-L DESFASOR DE 3 ANI DE ZILE-CREZI CA M-AR LASA CINEVA SA-L "AGAT" DE SITE-UL SCOLII? CU RESPECT, PROF. LEMNARU GEORGETA LUIZA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consider ca prin blogul creat exclusiv pentru a promova activitatile extrascolare desfasurate in Liceul Tehnologic Astra, in anul scolar 2015-2016, si nu pentru imaginea persoanei care il administreaza, reusesc, in calitate de consilier educativ, sa gestionez mai usor toate actiunile derulate si sa transpun obiectiv implicarea cadrelor didactice din scoala.
      Daca aceste activitati sunt grupate pe un blog, nu vad cum ar avea de suferit imaginea scolii si de castigat administratorul respectivului blog, atata timp cat activitatea este prezentata succint, obiectiv fara a se omite numele profesorilor initiatori/ coordonatori.
      Este singura replica pe care o dau pe aceasta cale, ,,nefireasca`` pentru doi colegi de cancelarie care se vad zilnic pentru a putea comunica.

      Ștergere