vineri, 30 octombrie 2015

Halloween sau Revelionul celtilor!

Activitatea desfășurată în Sala Amfiteatru a Liceului Tehnologic ASTRA a fost coordonată de prof. Manuela Panescu și Marilena Hera.
De Halloween,  celții sărbătoreau trecerea în Noul An, iar costumele înspăimântătoare pe care le purtau, credeau ei, ca  țin departe sufletele celor neliniștiți. ..
Astăzi,  30 octombrie 2015 au sărbătorit Halloween-ul profesori și elevi deopotrivă...prin concurs de desene, costume și sculpturi în dovleci.
Interesante au fost explicațiile  legate de aceasta sărbătoare ,, împrumutată", dar atractivă pentru mulți tineri și prin care ținem pasul cu ,, spiritul veacului"-după formula lui Eugen Lovinescu.

2 comentarii:

  1. Felicitări elevilor noștri, în special celor de la clasa a XI-a B, dar și tuturor profesorilor care ne-au susținut și ne-au ajutat!Astăzi, mai mult ca oricând m-am bucurat nespus ca am ales aceasta meserie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Astăzi, mai mult ca oricând, activitățile non-formale trebuie să-i apropie pe elevii noștri de școală. ..iar elevii trebuie să recunoască efortul, dar si plăcerea dascălilor de ,, a se juca împreună cu ei".
    Felicitări inițiatorilor care schimba frumos imaginea scolii!

    RăspundețiȘtergere